Băsescu l-a rugat pe Văcăroiu să-i ţină locul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, a fost rugat de către şeful statului "să vegheze la funcţia prezidenţială", începând de astăzi şi până duminică, atât timp cât se va afla

Preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, a fost rugat de către şeful statului "să vegheze la funcţia prezidenţială", începând de astăzi şi până duminică, atât timp cât se va afla la Beijing, unde participă la deschiderea Jocurilor Olimpice.

Anunţul a fost făcut chiar de către preşedintele Traian Băsescu, la finalul unei intervenţii publice pe tema gestionării de către autorităţi a inundaţiilor din nordul ţării.

Băsescu a remarcat eforturile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ale Jandarmeriei şi administraţiilor locale în vederea diminuării pagubelor produse de inundaţii.

"Din punctul meu de vedere, ţin să apreciez modul bun în care au acţionat instituţiile guvernamentale. Mă refer la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi la Jandarmerie, dar şi la modul cum au acţionat oamenii din administraţia locală. Oamenii ţin să remarce intervenţia primarilor, a preşedinţilor de consilii judeţene şi, uneori, chiar şi a prefecţilor", a spus preşedintele.

El a mai afirmat că este lipsit de sens ca în zonele inundabile să fie din nou amplasate case. "Înainte de a construi diguri, trebuie să mutăm casele oamenilor", a precizat Traian Băsescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite