Lui Băsescu îi place vinul afrodiziac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele a decis câştigătorul unui concurs organizat la Arad Preşedintele României, Traian Băsescu, a fost invitat, sâmbătă, la Arad, la Festivalul vinului, în calitate de

Preşedintele a decis câştigătorul unui concurs organizat la Arad

Preşedintele României, Traian Băsescu, a fost invitat, sâmbătă, la Arad, la Festivalul vinului, în calitate de membru de onoare al juriului, care a avut putere decisivă în acordarea titlului de "Vinul anului 2007".

Şeful statului a avut de ales între un vin sec şi unul dulce. Chiar dacă s-a declarat a nu fi un bun specialist, Traian Băsescu a ales o cadarcă de Miniş, din Podgoria Aradului, vin catalogat de specialişti ca "un vin afrodiziac, care le face fericite pe femei după ce este consumat de bărbaţi".

Cadarca de Miniş a avut câştig de cauză în defavoarea unui vin dulce, dintr-o recoltă târzie. "Organizarea acestui eveniment m-a făcut să am două motive să vin la Arad, în primul rând pentru că îmi place să revin în oraşul dvs. şi în al doilea rând pentru că vinurile româneşti sunt tot mai bune în ultimii ani, ca urmare a investiţiilor uriaşe care s-au făcut în acest domeniu", a declarat Traian Băsescu.

Preşedintele a acordat, apoi, diplomele şi medaliile câştigătorilor, care s-au clasat pe locurile doi şi trei, după care s-a aşezat la o masă din Piaţa Avram Iancu din Arad, locul de desfăşurare al festivalului, unde a servit un pahar de vin, apoi tradiţionala baie de mulţime, oamenii călcându-se în picioare pentru a-l saluta pe preşedinte şi a-i strânge mâna.

În degringolada creată, mulţi producători de obiecte din lut, care aveau amenajate standuri în piaţă, s-au ales cu pagube, după ce mai multe ulcele şi farfurii decorative au fost călcate în picioare de admiratorii preşedintelui.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite