Băsescu atacă partidele de la tribuna unui miting PD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a acuzat, ieri, la o manifestare electorală a PD, "corupţia transpartinică" prin care sunt legaţi politicienii PNL, PSD şi UDMR. Şeful statului a explicat că

Preşedintele Traian Băsescu a acuzat, ieri, la o manifestare electorală a PD, "corupţia transpartinică" prin care sunt legaţi politicienii PNL, PSD şi UDMR. Şeful statului a explicat că acest sistem se manifestă prin trafic de influenţă, prin ordonanţe şi legi în favoarea clientelei politice, aceeaşi în fiecare guvernare. Băsescu a atacat din nou parlamentul şi întreaga clasă politică autohtonă, pe seama cărora a pus eşecurile din agricultură, sănătate, educaţie şi justiţie şi lupta împotriva corupţiei.

"Lupta împotriva corupţiei era un eşec care nu putea fi evitat în condiţiile existenţei intereselor transpartinice", a arătat Traian Băsescu, citat de Mediafax. El s-a referit şi la actualul guvern, despre care a spus că a dat ordonanţa de modificare a legii răspunderii ministeriale pentru a-i acoperi pe cei cinci membri ai Cabinetului anchetaţi penal. "Nu pot fi solidar cu un guvern ale cărui decizii sunt influenţate de Dinu Patriciu", a afirmat Băsescu în faţa democraţilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite