Băsescu a năşit în cea mai norocoasă zi a anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele a ratat baia de mulţime pentru că arădenii nu s-au înghesuit pe străzi Preşedintele României, Traian Băsescu, a botezat, sâmbătă, la Arad, primul copil al familiei

Preşedintele a ratat baia de mulţime pentru că arădenii nu s-au înghesuit pe străzi

Preşedintele României, Traian Băsescu, a botezat, sâmbătă, la Arad, primul copil al familiei primarului municipiului, pe Ana Maria Falcă, ceremonia religioasă fiind oficiată la Mănăstirea "Simenon Stâlpnicul" din cartierul arădean Gai.

"Am venit la această ceremonie cu gândurile cu care vine orice om. I-am cununat pe copiii ăştia (n.r.- Gheorghe şi Ela Falcă), am peţit-o pe Ela pe muntele Găina, e primul lor copil şi trebuie să-mi fac datoria de creştin, să fiu naşul Anei Maria. Am adus un cadou special pentru fetiţă, însă nu doresc acum să fac public ce i-am adus. Îi doresc finei mele mult noroc şi sănătate. Eu aşa consider că trebuie să ai în viaţă, şi noroc. Poate că, fiind botezată pe 7.07.2007, zi pe care astrologii o consideră cea mai norocoasă, va avea şi fetiţa foarte mult noroc", a declarat Traian Băsescu, înainte de a-şi duce fina la biserică pentru a fi creştinată.

Înainte de oficierea slujbei de botez, Traian Băsescu a ieşit la o plimbare prin centrul Aradului, însă nu a avut noroc de o baie de mulţime, aşa cum este el obişnuit, pentru că, la ora 16.00, foarte puţini oameni au putut fi văzuţi pe străzile oraşului.

Băsescu a refuzat o ţuică "sfinţită"

Printre norocoşii care au dat mâna cu Traian Băsescu s-a numărat şi o mireasă cu alaiul său, care i-a ieşit în cale preşedintelui, pe drumul spre oficierea căsătoriei civile. Preşedintele a fost invitat să guste dintr-o carafă cu ţuică, "sfinţită în o sută de biserici", după cum s-a exprimat "diavolul", cel care conducea alaiul. Traian Băsescu nu a servit din ţuica nuntaşilor, limitându-se doar la a le ura "casă de
piatră şi multă fericire".

După botez, invitaţii s-au deplasat la Cabana "Safari", situată pe malul unui lac din comuna arădeană Vladimirescu, unde au petrecut într-un cort special amenajat şi au servit preparate la grătar.

Mulţi dintre invitaţii familiei Falcă au rămas pe dinafară, aceştia neputând fi contactaţi până miercuri, când lista cu toate persoanele care au fost invitate la petrecere a fost trimisă spre verificare la SPP.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite