Băsescu: Nu încercaţi să umiliţi preşedintele care vă reprezintă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent pe aeroportul Otopeni, după venirea de la summitul european de la Bruxelles, preşedintele Traian Băsescu a vorbit despre cazul Sorin Ovidiu Vântu.

"Eu am observat următorul lucru: Toţi cei care s-au îmbogăţit, când îi întreabă instanţa prin ce mijloace, au un singur vinovat: preşedintele. Ce vă pot spune este că trebuie să răspundă cel care a furat banii de la FNA, de la FNI, cei care au furat bani de prin petrol, cei care au furat statul. Nu înţeleg de ce presa încearcă să consolideze o minciună. Că preşedintele s-ar ocupa să-i bage în puşcărie pe cei care au furat. Ieşiţi din minciuna asta. Nu mai faceţi propagandă celor care trebuie să răspundă în faţa instituţiilor statului. Plecaţi de la premisa că aveţi un preşedinte care se respectă, care niciodată nu o să spun unui judecător judecă aşa sau unui procuror ia-l pe ăla.

Asta se făcea în alte vremuri şi arată cât de deformaţi sunt cei care încearcă să mintă atunci când au de răspuns în faţa legii. Cum credeţi că vă puteţi pune preşedintele ţării, care uite, acum v-a reprezentat la Bruxelles, în baza unor minciuni, faţă în faţă cu unul care are de răspuns în faţa legii că a furat vreo 300.000 de români.

Nu încercaţi să vă umiliţi preşedintele care vă reprezintă oriunde,  în baza minciunilor unora care trebuie să răspundă în faţa legii. Fie că e vorba de furat de bani, de furat accize, de furat terenuri sau tot ce au putut să fure", le-a spus preşedintele jurnaliştilor.

CITEŞTE ŞI: Casa lui Vântu de 700 de mii de euro din Bacău, uitată în paragină

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite