Băsescu fumează în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

clar de ce suferă preşedintele, neurochirurgii din Viena au venit înarmaţi cu machete ale coloanei vertebrale şi au explicat cât mai clar despre cum a decurs operaţia, ce proceduri au aplicat

clar de ce suferă preşedintele, neurochirurgii din Viena au venit înarmaţi cu machete ale coloanei vertebrale şi au explicat cât mai clar despre cum a decurs operaţia, ce proceduri au aplicat şi care a fost rezultatul. "În cazul preşedintelui, hernia a fost de dimensiuni mari, dar a fost îndepărtată. Nu are nevoie de tratament medicamentos împotriva durerii, astfel încât ne păstrăm optimismul. Cred că mâine sau poimâine (astăzi sau mâine - n.r.) va putea să meargă. Ne aşteptăm să nu existe probleme în zilele următoare", a declarat dr. Engelbert Knosp. Acesta a mai spus că şeful statului a mai avut o criză în urmă cu câţiva ani, iar situaţia în care acesta a ajuns este consecinţa evoluţiei fireşti a bolii.

Preşedintele a mâncat ştrudel
Medicii au adus ca argument al refacerii preşedintelui şi faptul că, ieri, Traian Băsescu a fumat. "şi-a dorit foarte mult să fumeze. Toţi fumătorii ştiu că, dacă un fumător cere o ţigară, înseamnă că se simte bine. şi azi fumează", a spus coordonatorul echipei medicale austriece, care a subliniat, râzând, că, oficial, Traian Băsescu nu a fumat în rezervă. Knosp a mai spus că Băsescu nu are restricţii alimentare şi că a mâncat specialităţi austriece, respectiv ştrudel. Medicii au declarat că şeful statului este liber să plece când doreşte, inclusiv până la sfârşitul acestei săptămâni, dar că ar face acest lucru împotriva recomandărilor medicilor austrieci. Activitatea zilnică a şefului statului este legată numai de spaţiul în care trăieşte, unde soţia sa îi este alături, are personal de securitate, consilieri şi prieteni. Knosp a precizat că preşedintele este în contact permanent cu personalul său şi îşi îndeplineşte îndatoririle, semnând deja documente şi neexistând restricţii.

Preşedintele Austriei, în vizită la spital
Preşedintele Traian Băsescu a fost vizitat, ieri la prânz, la Spitalul Universitar din Viena, de omologul său austriac, Heinz Fischer. Înainte de a-l vizita, preşedintele Austriei i-a dat telefon şi l-a întrebat dacă poate să vină să-l vadă. După ce s-a întreţinut timp de o oră cu şeful statului român, Fischer a declarat că Băsescu nu s-a putut ridica din pat în timpul vizitei, dar i-a mărturisit că are o părere foarte bună despre medicii care l-au operat. şeful statului austriac s-a întâlnit cu omologul său român în urmă cu câteva săptămâni, la Bucureşti.

"Este primul preşedinte pe care l-am operat, dar, pentru noi, fiecare pacient este preşedinte"
Dr. Knop Engelbert

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite