Băsescu "se finanţează" din donaţiile de la referendumul din mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scrisorile pe care preşedintele României le trimite cetăţenilor în campania pentru referendum sunt plătite din donaţiile primite de acesta în luna mai. Traian Băsescu a spus, ieri, la

Scrisorile pe care preşedintele României le trimite cetăţenilor în campania pentru referendum sunt plătite din donaţiile primite de acesta în luna mai. Traian Băsescu a spus, ieri, la Piteşti, că au început să circule scrisori care poartă antetul său şi că vor fi aproximativ 4.000.000 de astfel de materiale prin care se promovează scrutinul uninominal majoritar.

Finanţarea tipăririi şi distribuirii scrisorilor se face, potrivit afirmaţiilor şefului statului, exclusiv din suma care i-a rămas în urma donaţiilor primite în campania pentru referendumul din mai, privind demiterea sa. Băsescu a explicat că s-a adresat Curţii de Conturi pentru a afla ce trebuie să facă, reprezentanţii instituţiei spunându-i că banii respectivi îi stau la dispoziţie.

În schimb, preşedintele a arătat că afişele şi calendarele pe care le foloseşte sunt finanţate de PD. Ziarul "Adevărul" a semnalat în ediţia sa de ieri faptul că materialele trimise de preşedintele Traian Băsescu alegătorilor, printre care scrisori imprimate cu stema României şi cărţi poştale, au fost comandate de PD la diverse tipografii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite