Băsescu a făcut primii paşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

pentru recuperare. "Am estimat că operaţia va fi dificilă. Nu ne-am fi imaginat că, la trei zile după operaţie, preşedintele va fi într-o situaţie atât de bună. Suntem norocoşi", a mai

pentru recuperare. "Am estimat că operaţia va fi dificilă. Nu ne-am fi imaginat că, la trei zile după operaţie, preşedintele va fi într-o situaţie atât de bună. Suntem norocoşi", a mai spus Knosp. "Complicaţiile pot apărea în prima săptămână de la operaţie, normal. Dar am verificat totul şi nu ne temem de complicaţii. Totul este bine, clinic nu avem probleme", a afirmat Knosp. El a precizat că Băsescu este un pacient relaxat, care nu s-a plâns de nicio problemă.

Aglomeraţie în salonul preşedintelui
În salonul Spitalului Universitar din Viena este aglomeraţie mare. Ieri, consilierii prezidenţiali Sergiu Medar, Adriana Săftoiu şi Claudiu Săftoiu l-au vizitat pe Băsescu. Adriana Săftoiu a spus că preşedintele nu doreşte să facă nicio declaraţie, dar că se simte bine şi este optimist. "Are o cameră extrem de veselă, este plină de flori. Sunt studenţi români care fac practică la acest spital universitar şi îi trimit în fiecare zi câte o floare, câte un bileţel de încurajare", a declarat, după vizită, Adriana Săftoiu. Cu o zi înainte, pe la spital trecuseră şi ministrul de interne, Vasile Blaga, ministrul de externe, Mihai Răzvan Ungureanu, şi preşedintele PD, Emil Boc.

Alte 19 legi, promulgate de la Viena
Preşedintele Traian Băsescu pare să-şi fi mutat în totalitate biroul la Viena. Ieri, şeful statului a mai promulgat alte 19 legi primite de la Bucureşti. De altfel, în salonul din spital au fost instalate telefoanele operative, care îi dau posibilitatea lui Traian Băsescu să-şi menţină atribuţiile de şef al statului.

Scandalul Nicolăescu-Oprescu continuă
Dr. Sorin Oprescu, directorul Spitalului Municipal Bucureşti, a declarat că nu şi-ar fi permis să pună în pericol viaţa preşedintelui, precizând că blocul operator unde urma să fie operat şeful statului era în perfectă stare de igienă. Aflat la Cluj, ministrul sănătăţii, Eugen Nicolăescu, declarase că, potrivit unui raport SPP, blocul operator al Spitalului Universitar nu intrase în procesul de aseptizare, nefiind pregătit pentru operaţia preşedintelui, şi l-a acuzat pe Sorin Oprescu că a folosit momentul pentru a acumula capital electoral.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite