Basescu bea tot din apa lui Hayssam

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma Bucovina Entreprises SRL, care apartine sirianului Omar Hayssam si sotiei acestuia, este furnizorul de apa minerala al Administratiei Prezidentiale. Omar detine 98 la suta din companie. Apa

Firma Bucovina Entreprises SRL, care apartine sirianului Omar Hayssam si sotiei acestuia, este furnizorul de apa minerala al Administratiei Prezidentiale.
Omar detine 98 la suta din companie. Apa minerala Bucovina a putut fi vazuta in fotografiile publicate pe site-ul Palatului Cotroceni ultima data la sedinta CSAT din 18 noiembrie, atunci cand au fost schimbati cei patru adjuncti ai sefului SIE. Presa a semnalat ciudatenia, asa ca Presedintia a luat masuri. Incepand cu data de 7 decembrie, cand a avut loc urmatoarea sedinta a CSAT, la Cotroceni se bea tot apa Bucovina, numai ca sticlele au fost curatate de etichete! Omar Hayssam se afla in arest dupa ce a fost acuzat de organizarea rapirii celor trei jurnalisti romani in Irak, dar si pentru infractiuni economice. Conform Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, compania sirianului a avut pierderi de peste 8 miliarde de lei in 2004. De asemenea, firma este considerata ca avand o rentabilitate comerciala si financiara de zero la suta. Sirianul, care anii trecuti avea afaceri importante in domeniul lemnului, apelor minerale, constructiilor si auto, si-a instrainat o parte din avere inainte de a organiza rapirea jurnalistilor. Beneficiari au fost Mohammad Munaf si Mohamad Yassim, un alt sirian care traieste in Romania si care a fost trimisul special al presedintelui Basescu in Irak in timpul crizei ostaticilor. Hayssam a fost un apropiat al PSD, fiind la un moment "in carti" sa fie inclus pe lista de candidati pentru Senat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite