Băsescu a aniversat un an de la victoria împotriva celor "322"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"19 mai este ziua în care românii au fost mai puternici decât propriul lor parlament, a spus, ieri, preşedintele Traian Băsescu. El susţine că această dată trebuie să devină "Ziua porţilor

"19 mai este ziua în care românii au fost mai puternici decât propriul lor parlament, a spus, ieri, preşedintele Traian Băsescu. El susţine că această dată trebuie să devină "Ziua porţilor deschise la Cotroceni" şi că, începând de anul viitor, în clădire se va putea vizita şi etajul superior. La respectivul nivel se află biroul prezidenţial, cele ale funcţionarilor şi sala unde au loc şedinţele CSAT. Şeful statului a mai spus că 19 mai rămâne în memoria colectivă ca ziua în care românii au întors decizia parlamentului sau a "Marii Adunări Naţionale".

Băsescu a ţinut să accentueze faptul că evenimentul din acest an, prin care cetăţenii au fost invitaţi să viziteze Palatul, nu este o sărbătoare a preşedintelui, ci a românilor, ei schimbând anul trecut decizia Legislativului de a-l suspenda. El a cerut prelungirea programului de vizitare a Palatului Cotroceni de la ora 20.00 până la miezul nopţii.

La 19 mai 2007 a avut loc referendumul pentru demiterea preşedintelui, în urma căruia hotărârea de suspendare a lui Traian Băsescu din funcţie, luată de parlament, a fost invalidată.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite