Băsescu - la Vama Veche, Tăriceanu - la motoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele suspendat a plecat în minivacanţă pe litoral, premierul şi-a însoţit fiul la carting Preşedintele suspendat Traian Băsescu îşi petrece minivacanţa de 1 Mai pe

Preşedintele suspendat a plecat în minivacanţă pe litoral, premierul şi-a însoţit fiul la carting

Preşedintele suspendat Traian Băsescu îşi petrece minivacanţa de 1 Mai pe litoralul Mării Negre, informează Realitatea TV. Aflat la debutul campaniei electorale dinaintea referendumului pentru demiterea sa, Băsescu a preferat să părăsească pentru câteva zile sediul de campanie din strada Vasile Lascăr. Preşedintele suspendat a sosit sâmbătă după-amiază la vila de protocol din staţiunea Neptun, unde a rămas pe tot parcursul zilei. Seara, şeful statului a plecat la volanul maşinii personale şi s-a îndreptat către Vama Veche. Potrivit Mediafax, Băsescu a băut o cafea într-unul din localurile staţiunii şi s-a fotografiat cu mai mulţi tineri.

Şi premierul Călin Popescu Tăriceanu a lăsat deoparte, în weekend, treburile guvernului. Sâmbătă, liderul PNL a vizitat expoziţia de motociclete şi ATV-uri, însoţit de omul de afaceri Ion Ţiriac, dar şi de fostul tenismen Ilie Năstase. Primul-ministru a declarat, citat de NewsIn, că nu intenţionează să îşi achiziţioneze o altă motocicletă sau echipament şi că a venit la expoziţie "din pasiune". Ieri, şeful guvernului şi-a însoţit fiul la un concurs de carting.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite