Băsescu dă SRI pe mâna PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

al SRI să revină unui reprezentant al Opoziţiei.În comunicat se mai afirmă că preşedintele României a avut consultări cu principalul partid de Opoziţie şi, urmare a acestor discuţii, l-a

al SRI să revină unui reprezentant al Opoziţiei.
În comunicat se mai afirmă că preşedintele României a avut consultări cu principalul partid de Opoziţie şi, urmare a acestor discuţii, l-a propus pe Maior la conducerea principalului serviciu de informaţii. Senatorul PSD George Maior are 38 de ani, a absolvit, în 1991, Facultatea de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai, iar din 1992 până în 2000 a lucrat în Ministerul de Externe. În perioada guvernului Năstase, el a fost secretar de stat în Ministerul Apărării. Tatăl său, Liviu Maior, a ocupat funcţia de ministru al educaţiei în guvernul Văcăroiu. Claudiu Săftoiu, pe care Băsescu l-a propus la conducerea SIE, are 38 de ani şi a absolvit, în 1994, Facultatea de Litere a Universităţii Bucureşti.
Între 1994 şi 2002, el a lucrat ca jurnalist la diferite publicaţii. Soţia sa, Adriana Săftoiu, este consilier prezidenţial la departamentul de comunicare publică.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite