Băsescu: "Daţi-mi dosarul!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele României a afirmat, ieri, că a cerut dosarul său de Securitate încă de la începutul mandatului, dar nu l-a primit. "Daţi-mi dosarul meu de Securitate şi îl voi face public", a

Preşedintele României a afirmat, ieri, că a cerut dosarul său de Securitate încă de la începutul mandatului, dar nu l-a primit. "Daţi-mi dosarul meu de Securitate şi îl voi face public", a declamat şeful statului. El a spus că nu a semnat niciun angajament de colaborare cu Securitatea şi nu a dat informaţii vreunui ofiţer de Securitate.
Băsescu a explicat însă că scria rapoarte către compania la care lucra şi a suspectat că acestea "erau de interes pentru Securitate". şeful statului a calificat drept "o perfidie" acuzaţiile potrivit cărora dosarul său nu se găseşte în arhive datorită faptului că el era ofiţer sub acoperire. "Niciun ofiţer de Securitate nu a reuşit să conducă vreo navă", a fost argumentul său. El a mai afirmat că nu a cerut deţinătorilor de arhivă SRI, SIE şi MApN "să ascundă vreo hârtie".
Citiţi în pag. Actualitate

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite