"Baronii Vouă" fac haz de necaz la Naţional TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul episod din noua serie "Baronii" va fi difuzat în seara aceasta, la ora 20.00 După 26 de ani de activitate, grupul "Vouă" şi continuă emisiunile în stilul lor caracteristic - cu

Primul episod din noua serie "Baronii" va fi difuzat în seara aceasta, la ora 20.00

După 26 de ani de activitate, grupul "Vouă" şi continuă emisiunile în stilul lor caracteristic - cu mult umor şi cu
personaje inedite.

Serialul regizat de Dan Tudor are ca temă principală pentru acest sezon campania electorală din toamnă. Grupul şi-a propus să trateze dilematica situaţie a românului, "eu cu cine votez?".

Acţiunea are loc în judeţul Dărâmata, unde trei fraţi stăpânesc legea, spune Adrian Fetecău, fondatorul grupului "Vouă". Traian, prefectul, este un personaj cu tot soiul de apucături, care are doi copii din flori, este un pic cam afemeiat şi nu se înţelege deloc cu primarul Călin.

Acesta suferă, la rândul lui, printre altele, de pe urma soţiei sale, Janine, care nu face altceva "decât să-i toace banii", adaugă Adrian Fetecău.

Ion este şeful partidului de opoziţie, iar Lătrău este şeful poliţiei de judeţ. Un personaj nou îşi face apariţia în acest sezon, respectiv "cetăţeanul dărâmat", care face o trimitere clară către românul obişnuit, care se trezeşte fără opţiuni la alegeri.

Umor pe seama politicienilor

"Primul episod este ceva mai domestic, facem introducerea în vieţile acestor personaje. Lătrău şi prefectul intră în divergenţe chiar din acest episod", spune Fetecău.

Pentru că populaţia judeţului Dărâmată a ajuns peste noapte de la 500.000 de locuitori la cinci milioane, din cauza lui Lătrău care aprobă mutaţiile pentru obţinerea permiselor, problemele între personaje nu întârzie să apară. "Este vorba despre absurdul situaţiei în care ne aflăm.

Despre politicienii noştri care sunt rupţi de realitate. Este vorba despre dilema pe care o avem o dată la patru ani, înaintea alegerilor. În plus, umorul nu-l faci doar de dragul umorului, îl faci cu un mesaj", mărturiseşte Adrian Fetecău. "Noi, dacă ne propunem ceva, este să mai trezim un pic spiritele amorţite", încheie acesta.

Grupul "Vouă", umor de 26 de ani

Înfiinţat la începutul anului 1982 de către Adrian Fetecău, grupul "Vouă" are un istoric plin de peripeţii. De la interzicerea spectacolelor în 1984 în Bucureşti până la serialul difuzat de Naţional TV, grupul şi-a păstrat umorul negru prin care s-a făcut cunoscut.

Publicul "Vouă" este format din oameni obişnuiţi care înţeleg că nu este nimic "obişnuit" în ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite