"Bandidos" lansează primul lor album

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând din această lună, trupa Bandidos încearcă să se impună în lumea muzicală şi să pună stăpânire pe inimile ascultătorilor! "Nu-mi dai scăpare" este titlul primului album

Începând din această lună, trupa Bandidos încearcă să se impună în lumea muzicală şi să pună stăpânire pe inimile ascultătorilor! "Nu-mi dai scăpare" este titlul primului album din cariera celor cinci "bandiţi", material discografic prin care trupa promite că îi va face pe toţi ascultătorii să danseze.

Albumul "Nu-mi dai scăpare", realizat în colaborare cu MediaPro Music, conţine 10 piese ritmate, melodii lente, "de corazon", dar şi piese latino-pop pline de energie care îi vor face pe toţi să danseze pe ritmurile bandiţilor.

Piese precum "Un pas", "Sâmbătă seara", "O zi fără tine" sau "Atunci când eşti tânar" sunt doar câteva din argumentele cu care băieţii vor convinge că stilul latino este mai viu ca oricând.

"Bandidos (para siempre)" este primul single de pe acest proiect, o piesă foarte veselă, cu ritmuri dansante şi un clip realizat în Vama Veche, o producţie care se bucură de un real succes în rândul fanilor.

Tavi Clonda (vocal), Victor Solomon (chitară), Victor Stephanovici (bas), Mişu Constantinescu (clape) şi Vladimir Sergheev (tobe), într-un cuvânt "Bandidos", este singura trupă din România care interpretează acest gen muzical şi, tocmai din acest motiv, promite că îi va transforma pe toţi ascultătorii în adevăraţi "bandidos".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite