Bancherii nu se mai înghesuie să-şi promoveze creditele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bancherii nu se mai înghesuie să-şi promoveze creditele
Bancherii nu se mai înghesuie să-şi promoveze creditele

În aceste zile ar fi trebuit să se desfăşoare o nouă ediţie a târgului de credite şi oportunităţi de finanţare „FinFair“, la care, de regulă, participau băncile şi instituţiile financiare doritoare de clienţi pentru împrumuturi.

Mai citeşte şi:


Ei bine, ieri-dimineaţă, în prima zi a expoziţiei aşteptate, doar personalul de la recepţia hotelului era prezent la World Trade Center – locul în care trebuia să se desfăşoare târgul.

„Am amânat ediţia de acum a «FinFair», pentru că nu am mai primit comenzi decât pentru câteva standuri“, ne-au declarat organizatorii tradiţionali ai evenimentului, reprezentanţii companiei FinMedia.

Ei spun că, în ediţiile anterioare, la acest târg veneau cel puţin 20-25 de expozanţi, din toate categoriile de finanţatori. În timp ce expoziţiile cu profil imobiliar continuă să se ţină, chiar dacă sunt din ce în ce mai pustii, iată că bancherii dau un semnal cât se poate de clar: nu mai vor să-şi promoveze creditele pe care, altădată, nu mai ştiau cum să le aducă în atenţia clienţior.

Întrebarea este ce fac bancherii cu acei bani pe care, în trecutul apropiat, îi plasau în creditele acordate firmelor şi populaţiei?

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite