Balul Femeii la Cabana Bâlea Cascadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cabana Bâlea Cascadă va fi mâine seară gazda Balului Femeii, eveniment organizat în premieră la Cabana din Munţii Făgăraş.

Evenimentul, organizat special pentru doamne şi domnişoare va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru a marca Ziua Femeii. Balul  va avea toate ingredientele necesare: muzică bună, dans, concursuri surpriză şi multe premii.
Gratuit pentru femei
Una dintre surprizele pregătite de organizatori este că toate reprezentantele sexului frumos vor avea cazarea gratuită în noaptea Balului. La distracţie sunt aşteptaţi însă şi domnii, care îşi vor însoţi iubitele sau soţiile la petrecere. „Bărbaţii vor beneficia de cazare la jumătate de preţ. Astfel, un cuplu care va participa la prima ediţie a Balului va plăti 150 de lei”, ne-a spus Marius Olariu, manager SC Bâlea Turism SA.
Premii pentru îndrăgostiţi
Petrecerea va fi una cu ţuică, vin fiert şi grătar, totul pe acorduri de muzică retro. Vor fi organizate şi o serie de concursuri-surpriză, la care participanţii pot câştiga, printre altele, un pachet gratuit cu cazare şi masă la ediţia următoare a Balului.
Organizatorii îşi doresc ca acest eveniment să devină o tradiţie. „Vrem să ajungem şi cu această sărbătoare la o a XV-a ediţie, aşa cum am făcut cu Carnavalul zăpezii şi Serbările Estivale ale zăpezii”, a mai spus Marius Olariu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite