Băiat de treabă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O comedie despre o casetă compromiţătoare şi traficanţi de droguri Jackie Chan este actor, regizor, scenarist, cascador şi cântăreţ de origine chineză care, de data aceasta, nu

O comedie despre o casetă compromiţătoare şi traficanţi de droguri

Jackie Chan este actor, regizor, scenarist, cascador şi cântăreţ de origine chineză care, de data aceasta, nu interpretează rolul unui poliţist, ci pe cel al unui "băiat de treabă".

Un bucătar expert în arte marţiale este prins, fără voia sa, într-un război dintre două bande de traficanţi de droguri.

Într-un depozit din Melbourne, cele două bande îşi reglează conturile, iar totul este înregistrat pe bandă video de Diana, o reporteră infiltrată printre traficanţi. Dacă va fi difuzată caseta, traficul de stupefiante va avea de suferit şi mulţi capi ai reţelei vor cădea.

Pentru a-şi salva viaţa şi caseta, Diana fuge de mafioţi, dar nu scapă de urmăriri spectaculoase. Întâmplător, Jackie, interpretul bucătarului, intră în posesia casetei. Când realizează despre ce este vorba, el se decide să îl înfrunte pe Giancarlo, capul clanului mafiot. Pe lângă calităţile sale culinare, Jackie este şi un expert în arte marţiale, lucru care îi va fi de folos în lupta cu traficanţii de moarte albă.

Pentru Jackie, acest rol este o ieşire din tiparele personajelor interpretate până acum. De cele mai multe ori, actorul a fost văzut în pielea unui poliţist justiţiar. Filmul este regizat de Sammo Hung Kam Bo, un bun prieten al actorului, şi este produs de Golden Harvest Company Ltd. Din distribuţie mai fac parte Richard Norton şi regizorul Sammo, care interpretează rolul unui biciclist.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite