Baia Mare: De cinci ori mai mulţi jucători la loto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reportul în valoare de 9,5 milioane de euro a făcut ca numărul jucătorilor la loto să crească de cinci ori

Valoarea mare a premiului pus la bătaie în această săptămână la Loto 6/49 i-a pus jar pe băimăreni. Încă de la primele ore ale dimineţii, jucători constanţi sau ocazionali, au luat cu asalt agenţiile loto din municipiu, încurajaţi în special de suma mare pusă la bătaie.

Este al doilea premiu ca valoare în istoria acestui joc, reportul ajungând la valoarea de peste 38 de milioane de lei. Premiul la categoria I nu a mai fost câştigat de anul tercut, de la jumătatea lunii decembrie, când valoarea câştigului a fost de 290.000 de euro.  Ana Dobra, vânzătoare la o agenţie loto din Baia Mare spune că duminica în general, numărul jucătorilor creşte, dar atunci când e vorba de o sumă mare, numărul acestora devine mult mai mare.

„Aş putea spune că avem de patru sau chiar cinci ori mai mulţi jucători decât în alte zile din cursul săptămânii. Explicaţie e clară, valoarea mare a potului”, spune ea. „Eu nu joc constant, dar am auzit că e vorba de 10 milioane aşa că m-am gândit să-mi încerc şi eu norocul”, spune un bărbat car en ua vrut să-şi decline identitatea.

Alţii însă, jucători consacraţi, nu au avut nimic împotrivă să-şi spună povestea. „Eu joc constant, un bilet săptămânal. Normal că îmi doresc să câştig, că altfel nu aş mai juca, dar nu cred să am eu norocul ăsta”, spune Marius Molnar. El a cumpărat şi de această dată un bilet în care şi-a pus speranţa unui câştig cu adevărat important.

Asocieri pentru câştig
Cei aproape 10 milioane de euro au stârnit interesul şi altor persoane, mai mult sau mai puţin jucători constanţi. Posibilitatea de a deveni peste noapte milionar în euro a creat asocieri neaşteptate. Daniel Vultur, un băimărean de 32 de ani spune că deşi este un jucător obişnuit la loto, de această dată a vrut sdă facă ceva deosebit.

„Ne-am asociat şapte persoane şi am jucat o schemă de 12 numere. Ne-a costat circa 1 milion, dar şansele de câştig sunt mult mai mari şi cred că merită”, explică acesta. Bărbatul spune că săptămânal cheltuie 20 de lei pentru bilete la loto şi crede că ar putea avea noroc, mai ales că nu ar fi prima oară când ar câştiga. „Anul trecut am mai câştigat cam 30 de milioane, dar de atunci m-a cam părăsit norocul. Sper că acum să fie altfel”, spune băimăreanul.

Jucătorii, fără vârstă
Şansa de a câştiga nu ţine cont de vârstă, aşa se face ca în agenţiile loto intră oameni de toate vârstele. Aurel Ţiglea de 54 de ani şi-a încercat şi el norocul în această dimineaţă, jucând o variantă simplă la loto 6/49. „Cine nu-şi doreşte să câştige? Dacă nu mi-aş dori, nu aş cheltu 60 de lei lunar”, spune bărbatul. Şi el spune că  a mai câştigat, însă doar sume mici. „Cel mai mult am câştigat 80 de lei, însă cine ştie, oricând se poate schima norocul”, explică bărbatul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite