Baia Mare: „Ultimu’ Nivel” este singura trupă de pop-punk din Maramureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A ajuns în finala „Alternative Competition” organizată de MTV România

Povestea trupei „Ultimu’ Nivel” este una atipică. Începând de la nume, care s-a născut „pur şi simplu” prin simpla localizare a spaţiului unde le-a venit componenţilor trupei ideea să cânte împreună, până la felul în care cântă. „Eram la ultimul etaj al blocului unde stă chitaristul şi aşa ni s-a părut potrivit atunci”, povesteşte Ionuţ Sabou, component al trupei care cântă la chitară bas. Asta se întâmpla în anul 2002 şi de atunci trupa a avut şi suişuri şi coborâşuri.

A fost rampă de lansare


Iniţial „Ultimu’ Nivel” a avut în componenţă patru membrii, dar cu timpul unul dintre ei a renunţat la proiectul muzical. Acum sunt mulţumiţi în trei oameni şi spun că formula de trei este ideală din toate punctele de vedere, şi logistic şi financiar. „La cântări unde mergem pe cont propriu încăpem perfect într-un autoturism cu tot cu scule”, subliniază Ionuţ Sabou.  Prin trupă au trecut doi toboşari care între timp au ajuns cunoscuţi pe plan naţional.

Cristi Mateşan care ulterior a cântat cu nume grele ale muzicii din România: VH2, Loredana sau Spin şi Dragoş Butaş care a colaborat cu Paul Panait, Byron sau Etajul 4. Actualmente formaţia are următorii componenţi: Ionuţ Sabou sau „Johnnu’” care cântă la chitară bas, Szilard Szekely sau „Szile” la chitară şi voce şi Cristian Bobu „Bobel”, percuţie.


 Mai multe aflaţi în Adevărul de Seară

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite