Baia Mare: Tragedie pe şoselele din localitatea Seini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident de circulaţie ce a avut loc la ieşirea din localitatea Seini

Ieri seară, ceasul negru a bătut pentru un bărbat şi două femei la ieşire din localitatea Seini, aproape de limita ce desparte Maramureşul de Satu Mare. Cei trei au fost implicaţi într-un grav accident de circulaţie în urma căruia unul dintre şoferi şi un pasager sunt în stare foarte gravă la secţia de terapie intensivă a Spitalul Judeţean „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare.

Accident cauzat de o depăşire

Două autoturisme VW Passat ce se îndreptau spre Baia Mare s-au ciocnit, primele cercetări arătând că tragedia s-a petrecut din cauza unei depăşiri. Unul dintre şoferi, aflat singur în maşină, a încercat să depăşească celălalt autovehicul însă l-a acroşat şi l-a împins spre marginea carosabilului. Maşina aruncată, în care se aflau două persoane, a derapat în urma impactului şi a intrat într-un stâlp de la marginea drumului. Din autovehiculul care a provocat accidentul a zburat motorul, iar caroseria s-a făcut praf.

Cei mai afectaţi au fost şoferul de 28 de ani din VW-ului care a intrat în depăşire şi unul dintre pasagerii celuilalt autovehicul, o femeie de 45 de ani. A treia victimă este fiica femeii, de 19 ani. Ea a fost găsită conştientă şi a fost internată la secţia de neurochirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare. Trei echipaje de la Ambulanţa Maramureş şi două de la serviciul judeţean din Satu Mare au plecat spre locul accidentului, în ajutorul victimelor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite