"Din Bagdad, cu dragoste"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Din Bagdad, cu dragoste", o carte lansată recent şi care se bucură de un real succes, este scrisă de locotenent-colonelul Jay Kopelman şi ziarista Melinda Roth. Volumul este povestea

"Din Bagdad, cu dragoste", o carte lansată recent şi care se bucură de un real succes, este scrisă de locotenent-colonelul Jay Kopelman şi ziarista Melinda Roth. Volumul este povestea salvării unui căţel pe nume Lava din iadul războiului din Irak.

Lansarea face parte din campania "AJUTĂ ŞI TU UN CĂŢEL!" organizată de Editura Quality Books şi Fundaţia Daisy Hope, o campanie care îşi propune să informeze publicul despre modalităţile simple şi puţin costisitoare prin care fiecare dintre noi poate da o mână de ajutor în rezolvarea uneia dintre cele mai jenante probleme cu care se confruntă Bucureştiul.

Organizatorii lansării au militat pentru adopţia la distanţă a unui căţel aflat deja într-un adăpost, pentru strângerea de fonduri destinate construirii unor spaţii în care să poată fi aduşi noii locatari, precum şi pentru ca animalele fără stăpân să fie castrate şi apoi eliberate din nou pe străzi, în loc de a fi ucise cu bestialitate, aşa cum se întâmplă în prezent.

La lansare a participat şi Maria Băsescu, cea care a povestit că a adoptat la distanţă trei dintre câinii aflaţi în adăposturile Fundaţiei Daisy Hope şi care, în seara lansării, a cumpărat mai multe cărţi. Poate că povestea curajului şi a devotamentului de care Jay Kopelman a dat dovadă va deveni o sursă de inspiraţie şi pentru alţi oameni.

Organizatorii speră că această campanie va fi încununată de succes şi că gestul Mariei Băsescu va reuşi să îi convingă şi pe alţii să dea o mână de ajutor celor care militează pentru instituirea unei legi care să pedepsească actele de cruzime faţă de animale. Campania "AJUTĂ ŞI TU UN CĂŢEL!" va continua atâta vreme cât volumul "Din Bagdad, cu dragoste" va exista în librării.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite