Bădia Maftei şi Aura Urziceanu, excelenţii lunii iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plină perioadă de vacanţă, când toată lumea se destinde la mare, la munte sau prin străinătate, tradiţionala seară de gală a acordării premiilor VIP pentru luna iulie a reuşit

În plină perioadă de vacanţă, când toată lumea se destinde la mare, la munte sau prin străinătate, tradiţionala seară de gală a acordării premiilor VIP pentru luna iulie a reuşit performanţa de a strânge miercuri seara, la Hotelul Phoenicia, un număr record de vedete. Unele chemate cu scop precis, acela de a-şi ridica diplomele, altele invitate din dorinţa gazdelor şi a celorlalţi de a le avea alături la un party pe care lumea mondenă bucureşteană îl aşteaptă lună de lună cu plăcere.
A fost o lună a lui Cuptor în care configuraţia astrală, să zicem, i-a favorizat în plan profesional pe oamenii de valoare. Pe cei înzestraţi cu talent, dar care au înţeles că drumul spre succes înseamnă şi tenacitate, seriozitate, rigoare. Premiul la secţiunea mass-media a fost acordat echipei "Gazeta Sporturilor" pentru creşterea tirajului, iar Radu Paraschivescu i-a înmânat diploma şi tradiţionala cutie cu vin directorului Ovidiu Ioaniţoaia, un jurnalist care, în general, preferă să fie numit profesionist, nu şef de gazetă. Dan Negru a "împuşcat" premiul special, pentru că special este şi el în emisiunea sa de la Saint Tropez, iar simpaticul moderator nu a ratat ocazia de a-i lăuda pe sportivi, cei mai dragi invitaţi din producţiile prezentate de el, deloc puţine la număr şi toate "prevăzute" cu un număr mare de oameni în platou... şi pentru că pe cei din lumea sportului îi apreciază cel mai mult Dan Negru, gazdele Cristian Brancu şi Gianina Corondan l-au adus pe arbitrul Ion Crăciunescu să-i fie anunţător acestuia!
Adrian Pintea a fost premiat pentru spectacolul "Jesus Christ Superstar", realizat de clasa sa, anul II la Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L.Caragiale", iar Ovidiu Lipan ţăndărică a fost ales pentru a-l onora pe inegalabilul actor adorat, de peste 25 de ani, de generaţii întregi. Pintea a venit însoţit de soţie, Lavinia Tatomir, dar n-a zăbovit foarte mult la masa superstarurilor, deşi acestea sigur ar fi vrut să o consulte, ea fiind medic bioenergoterapeut, în legătură cu sănătatea lor. Prezentă şi, dacă se putea, viitoare... Au rămas "neconsolaţi" la acest capitol familia Costel Constantin, regizoarea Alice Barb, Marius Bodochi, Vladimir Găitan.
Premiile de excelenţă ale lunii iulie au revenit Bădiei Ernest Maftei şi Aurei Urziceanu, care s-a afişat împreună cu soţul ei, Ron Rully, o rara avis a evenimentelor mondene din România. Solista a primit premiul din mâinile lui Cornel Constantiniu, aflat în formă maximă după operaţia de anul trecut, când toţi românii s-au rugat pentru sănătatea lui.
Au mai urcat pe scena de la Hotel Phoenicia echipele de spadă, de caiac-canoe şi de sabie, cărora le-au înmânat premiile actorul Costel Constantin şi Dumitru Graur. Momentul artistic al serii a purtat semnătura actriţei Crina Matei, al cărei recital a cuprins melodii de pe ultimul său album, lansat recent, "Din cei mai frumoşi ani"... Dacă despre talentul oratoric al lui Cristi Brancu, director al revistei "VIP", nu mai este cazul să povestim, Gianina Corondan a fost o surpriză a serii, impresionând asistenţa prin naturaleţe, farmec, simţ al umorului....

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite