Bach şi romanţe ruseşti la Teatrul Nottara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

nou proiect pe care doresc să-l propun tuturor, şi mai ales tinerilor. Publicul, şi mai ales cel tânăr, este deschis spre orice, problema este că i se oferă în general lucruri mizerabile.

nou proiect pe care doresc să-l propun tuturor, şi mai ales tinerilor. Publicul, şi mai ales cel tânăr, este deschis spre orice, problema este că i se oferă în general lucruri mizerabile. Dacă tinerii noştri nu mai merg astăzi la concerte, nu mai citesc cărţi şi nu mai înţeleg dragostea decât la modul mecanic, este vina noastră, pentru că nu ştim să le deschidem ochii spre lucrurile frumoase care fac ca viaţa să merite trăită.
Preafrumoase
este basmul pe care îl ofer fiicei mele în prag de adolescenţă şi deopotrivă tuturor fiicelor şi fiilor lumii, pentru a le reaminti astăzi, când părem parcă mai pierduţi ca niciodată, că frumuseţea va salva lumea", spune Maxim Belciug, considerat a fi unul dintre cei mai buni mânuitori ai chitarei clasice din România. A susţinut recitaluri pe mari scene din ţară şi din străinătate (Serbia şi Muntenegru, Ungaria, Austria, Franţa, Scandinavia, Italia).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite