Bacău: Au intrat cu mașina într-un vagon de tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci tineri au ajuns la spital după ce șoferul mașinii în care se aflau a făcut o depășire imprudentă

Azi noapte, în jurul orei 3.05, la intersecția străzilor Constanței și Gen. Constantin Gușă, a avut loc un accident de circulație în urma căruia cinci tineri au fost internați în stare gravă.

Andrei Frunzete(21 ani), Ciprian Afloroaie(24 ani), Gică Mîță(23 ani), Marius Matei(22 ani) și Manuel Solomon(22 ani) se întorceau într-o mașină Cielo de la o discotecă din Luizi Călugăra. Gică Mîță, aflat la volanul mașinii, a încercat să depășească mai multe autovehicule oprite în intersecția din imediata apropiere a liniilor ferate.

Tânărul, care venea cu mașina de pe strada Constantin Gușă , a intrat cu viteză în intersecție și nu a mai apucat să vireze dreapta. Șoferul a pierdut controlul volanului, iar automobilul s-a oprit direct într-un vagon cisternă staționat pe linia ferată. Imediat după producerea impactului, bateria mașinii a luat foc. Primul care a sărit să stingă incendiul a fost un taximetrist aflat în zonă.

Internați în stare gravă

Chemați de urgență, pompierii și medicii de pe Salvare i-au scos pe tineri din mormanul de fiare și i-au transportat la spital. ”Șoferul mașinii a ajuns la noi în comă de gradul III-IV, iar Manuel Solomon, cel care ocupa locul din dreapta a fost internat în comă profundă. Ambii primesc îngrijiri în secția de Terapie Intensivă”, ne-a declarat Liliana Petrescu, medic de gardă la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău.

Ceilalți trei tineri au ajuns la spital cu multiple fracturi ale craniului și membrelor. Polițiștii au recoltat probe biologice ale șoferului pentru a stabili dacă acesta conducea băut. ”Starea de sănătate a șoferului a făcut imposibilă testarea cu etilotestul. Am recoltat probe biologice, iar rezultatele de laborator le vom primi mâine. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal”, ne-a declarat comisarul Dorin Roman, șeful Poliției Rutiere.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite