Bacău: Vacanțe ieftine în condiții de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Vacanțe ieftine în condiții de lux
Bacău: Vacanțe ieftine în condiții de lux

Dacă pe litoralul românesc prețurile sunt destul de piperate, sejururile în străinătate s-au ieftinit cu 50%

În prag de sezon estival cei mai mulți dintre băcăuani au ales să-și petreacă concediul în străinătate. Aceștia au renunțat la litoralul românesc în favoarea sejururilor în Bulgaria sau Grecia, deoarece prețurile acestor excursii au fost micșorate în această perioadă și cu 50%.

Avem foarte mulți clienți care cer oferte pentru Grecia, Turcia sau Bulgaria pentru că biletele sunt mult mai ieftine decât pe litoralul nostru. Și la noi s-au mai ieftinit tarifele însă oamenii aleg să treacă granița pentru condițiile mult mai bune oferite în străinătate”, ne-a spus Andreea Chiruță, reprezentantul unei agenții de turism. Cele mai căutate pachete sunt pentru Nisipurile de Aur și Albena din Bulgaria. Aici prețurile nu depășesc mai mult de 350 de euro pentru un sejur de șapte zile la un hotel de trei stele.

Concediu de 100 de euro

Tour-operatorii spun că au foarte multe solicitări și pentru sejururi în Grecia. Anul acesta prețul unui concediu de 7 zile, cu cazare la un hotel de trei stele costă doar 100 de euro de persoană. ”Prețul este foarte bun. Nu poți pleca nicăieri în țară șapte zile cu 100 de euro, nici la munte și nici la mare”, ne-a mai spus Iulia Tănase, de la o altă agenție din Bacău. 

Nici vacanțele în Egipt, Paralia Katerini, sau Insula Corfu nu sunt de neglijat. Cei interesați au la dispoziție oferte care pornesc de la 30 de euro pe zi de persoană.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite