Bacău: Tinerii sunt mari amatori de karaoke

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moda de a cânta la microfon în baruri „prinde” bine la public

Zeci de tineri se distrează la maximum la fiecare sfărşit de săptămână în clubul de pe strada Erou Ghe Rusu. Aici, este singurul loc din Bacău unde se poate face karaoke. Ideea de a crea un astfel de bar a fost îmbrăţişată din plin de cei care iubesc să fredoneze melodiile preferate şi care nu au mai fost nevoiţi să plece la Piatra Neamţ sau alt oraş apropiat pentru o astfel de distracţie.

„Sunt extrem de bucuros că avem şi noi în sfârşit un loc unde se poate face karaoke. În fiecare vineri plecam cu gaşca la Piatra, dar acum lucrurile s-au schimbat şi chiar ne-am bucurat de iniţiativa patronilor”, ne-a spus Mihai Daniliuc, student.  Distracţia este garantată, spun cei care au venit aici în fiecare vineri şi sâmbătă pentru că, indiferent dacă ai ureche muzicală sau nu, important este să ştii să citeşti.

Pesonalul vă pune la dispoziţie un microfon şi o listă de melodii din care vă puteţi alege cântecul pe care vreţi să-l interpretaţi singur sau alături de prieteni. Versurile sunt afişate pe un ecran special şi nu vă rămâne decât să vă depăşiţi emoţiile şi să le cântaţi pe negativul piesei.

Rezervările se fac din timp

Cei care vor să stea comod la o masă trebuie să facă rezervările şi cu o săptămână înainte. “Trebuie să suni să rezervi o masă dacă vrei să stai liniştit. Se plăteşte 10 lei de persoană dar, ai consumaţie inclusă în aceşti bani. Se merită, nu e mult, pentru că atmosfera e super. Toată lumea cântă şi dansează pe tot felul de melodii foarte cunoscute”, a spus Codrin Platon, un alt amator de karaoke.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite