Bacău: Scos viu de sub un mal de pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un muncitor din Bacău a stat o oră îngropat sub un mal de pământ care s-a prăbușit peste el. Bărbatul a fost scos viu și s-a ales doar cu o fractură

  Astăzi în cartierul CFR al municipiului Bacău a avut loc un accident de muncă a cărei victimă a fost un bărbat de 37 de ani. Costică Mândru, muncitor al unei firme de construcții, lucra la săparea unui șanț de canalizare cu o adâncime de aproximativ 2 metri.

Din cauza trepidațiilor produse de mașinile care circulau în zonă, unul dintre malurile șanțului s-a rupt îngropându-l pe Costică Mândru aproape în întregime.

”Când am ajuns la locul accidentului, colegii victimei reușiseră să dea la o parte pământului din dreptul capului și să îl elibereze până undeva la nivelul gâtului. Bărbatul era inconștient și în stare de șoc. L-am conectat la tubul de oxigen și apoi am început acțiunea de salvare”, ne-a declarat lt. col. Cătălin Buftea de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Acțiunea de scoatere a muncitorului a durat aproape o oră, după care acesta a fost transporat la Spitalul Județean de Urgență. Bărbatul a fost internat în secția Ortopedie cu o fractură a omoplatului drept.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite