Bacău: Razie printre pușcăriașii băcăuani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O razie efectuată astăzi printre deținuții din Penitenciarul Bacău i-a lăsat pe aceștia fără telefoanele mobile și obiectele tăioase improvizate

Deținuții aflați în Penitenciarul Bacău au avut parte astăzi de o surpriză mai puțin plăcută. Aceștia au fost percheziționați de angajații penitenciarului în vederea depistării și confiscării de  obiecte interzise. Razia s-a dovedit a fi una plină de succes pentru personalul penitenciarului dar păguboasă pentru deținuți.

”Am confiscat 51 de telefoane mobile, 40 de obiecte tăioase improvizate și 15 litri de alcool obținut prin fermentație. Persoanelor asupra cărora au fost  descoperite obiectele li se vor întocmi rapoarte de incident ce vor fi discutate în cadrul Comisiei de Disciplină”, a declarat  Adrian Novac, purtătorul de cuvănt al Penitenciarului Bacău. Totodată, la percheziția efectuată astăzi s-au mai descoperit  și 40 de încărcătoare pentru diverse tipuri de telefoane mobile dar și rezistențe electrice, fierbătoare și reșouri improvizate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite