Bacău: Radarele polițiștilor din Bihor bat până în Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băcăuan care nu s-a suit în viața lui la volan a luat amendă pentru depășirea vitezei. În data la care a fost prins de aparatele bihorene omul era la muncă pe un șantier din Bacău

Dumitru Voicu(43 ani), un zidar din Parincea, care n-a condus în viața lui o mașină pentru că n-are permis și nici automobil trebuie să plătească o amendă de 108 lei în calitate de șofer. 

Omului nu i-a venit să creadă când a primit procesul-verbal prin care i se aducea la cunoștință că a depășit viteza legală în localitatea Aleșd, județul Bihor. Potrivit documentului el ar fi circulat cu 61 km la oră, cu o mașină înmatriculată în Bacău.

”Nu am condus în viața mea o mașină pentru că nu am carnet. Nici mașină n-am avut vreodată. La mine în familie doar fata mea are o bicicletă, iar prin Bihor n-am fost nici măcar cu trenul”, a povestit Dumitru Voicu.

Când a fost amendat ținea mistria în mână

Polițiștii bihoreni au consemnat negru pe alb că băcăuanul ar fi încălcat regulile de circulație în data de 7 aprilie 2009, la ora 12.07. Omul spune că și dacă ar fi avut mașină tot n-ar fi putut fi în ziua respectivă în Bihor.

”În ziua aia eram la muncă. Eu sunt din comuna Parincea și lucrez ca muncitor la o vilă care se construiește în Bacău. Plec acasă doar la sfârșit de săptămână cu autobuzul”, a mai spus bărbatul.

Ceilalți muncitori de pe șantier susțin cele spuse de Dumitru Voicu. ”Omul ăsta nici cal cu căruță nu mai are, d-apoi mașină. Plus că ziua în care zice poliția că a condus cu viteză prin Ardeal a picat într-o marți, când noi eram cu el la muncă în Bacău”, ne-a spus și Mihai Precup, unul dintre colegii bărbatului amendat.

Mai multe amănunte citiți în ediția de mâine a Adevărului de seară!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite