Bacău: Patronii de firme sunt interesați să-și dezvolte afacerile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a realiza acest lucru, ei apelează la programele oferite de Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici și Mijlocii

La numai câteva zile de la lansarea oficială a programelor naționale pentru dezvoltarea afacerilor de către Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici și Mijlocii (OTIMM), zeci de băcăuani s-au înscris online pe site-ul Ministerului IMM-urilor ca să beneficieze de finanțări nerambursabile.

Cele mai multe solicitări s-au înregistrat la Programul pentru susținerea serviciilor de instruire și consultanță, pentru care un beneficiar poate primi până la 15.000 de lei. ”Pentru agenții economici din județ acest program este binevenit, deoarece primesc bani de la stat pentru instruirea angajaților. Foarte mulți dintre ei, au deja o afacere profitabilă în care au investit mult. Au cumpărat utilaje noi și acum, au nevoie de oameni specializați pentru a le folosi”, ne-a declarat Cristina Ghindă, directorul OTIMM Bacău.

 Nici celelalte programe nu au fost ocolite de către patronii de firme, întrucăt au fost completate formulare și pentru reinvestirea profitului brut, susținerea artizanatului și transferului afacerilor, modernizarea serviciilor de piață, și dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul femeilor.

Mai multe amănunte în ediția de mâine a ”Adevărului de Seară”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite