Cununia baronilor, doar în familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căsătoria oficială care i-a adus în faţa ofiţerului stării civile pe Roberta Doloiu (25 de ani) şi pe deputatul Adrian Mocanu (29 de ani) nu a mobilizat şi nume grele din politica românească care şi-au anunţat prezenţa la petrecerea de nuntă.

Mirii au fost înconjuraţi doar de naşi, părinţi, prietenii apropiaţi şi câţiva angajaţi primărie şi ai Consiliului Judeţean. Ceremonia a fost oficiată de către naşul de cununie, primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală. Vizibil emoţionat după consumarea evenimentului oficial, tatăl mirelui, Victor Mocanu (preşedintele CJ Buzău), a declarat că nunta propriu-zisă nu este foarte sofisticată, dar că numărul mare de invitaţi a implicat foarte multă muncă. „A trebuit să umblăm şi după alimente, şi după băutură, şi după tot ce a însemnat procesul de aranjare şi de servire a mesei", a mai precizat Victor Mocanu, parcă uitând că a angajat pentru operaţiunile menţionate una dintre cele mai mari firme de catering din sudul ţării.

Limuzine şi gărzi de corp

Pe masă nu vor fi homari şi icre negre, ci sarmale şi fripturi, conform vechilor tradiţii. De asemenea, vinul nu este franţuzesc sau italienesc, ci este din cramele de la Pietroasele (Buzău) şi Odobeşti (Vrancea). Petrecerea de nuntă, la care au fost invitate peste 1.200 de persoane (printre care aproape toţi primarii din Buzău, toate personalităţile din judeţ şi majoritatea liderilor importanţi ai PSD), a fost programată pentru noaptea de sâmbătă spre duminică la Patinoarul Ice Magic din Buzău. Până la ora închiderii ediţiei, liderii PSD, aşteptaţi la nunta deputatului Adrian Mocanu, încă nu ajunseseră la petrecere. În schimb, spre seară, oraşul a început să fie cutreierat de limuzine şi gărzi de corp, semn că începeau să apară şi „greii".

Adrian Mocanu şi Roberta Doloiu - care este fiica unuia dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din Buzău - s-au cunoscut în urmă cu mai bine de doi ani în Bucureşti, prin prieteni comuni. Atât costumul mirelui, cât şi rochia miresei au fost achiziţionate din ţară. Costumul, care a costat 1.400 de lei a fost cumpărat de la Apaca din Bucureşti, iar rochia miresei, care a fost plătită de soacra mică, este o creaţie a unui designer din Piatra Neamţ.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite