Proprietarul şi-a ucis chiriaşul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scene de groază au avut loc weekendul acesta în Capitală, când doi bucureşteni au fost omorâţi pentru bani de către oameni fără Dumnezeu.

Una dintre crime a avut loc ieri în cartierul Rahova, acolo unde un pensionar locuia cu chirie de doi ani de zile.

Nu de puţine ori proprietarul ceruse ajutorul poliţiştilor pentru a o da afară pe victimă pentru că nu-şi plătea la timp chiria. Doar că picătura care a umplut paharul a venit după ce cei doi bărbaţi s-au cinstit cu băutură iar proprietarul şi-a adus aminte de toate datoriile şi l-a înjunghiat pe datornic direct în inimă. Cinic, ucigaşul l-a spălat pe bătrân de sânge până la sosirea anchetatorilor.

Ucisă pentru bijuterii

O altă crimă şocantă s-a produs sâmbătă noaptea în sectorul 3, atunci când o bucureşteancă  a fost ucisă cu sânge rece pentru câteva bijuterii. Femeia, în vârstă de 48 de ani, a fost găsită bătută şi înjunghiată cu un obiect dur, până şi-a dat ultima suflare.

Criminalul se aştepta să găsească în casă o mică avere, strânsă de pe urma soţului şi a fiului care lucrau de doi ani în Spania. Discretă şi modestă, femeia era angajată ca bucătăreasă la o firmă de catering. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite