BRĂILA: Şocant, droguri de mare risc în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

INCREDIBIL: Doi brăileni au fost arestaţi pentru trafic cu rezină de cannabis adusă din Italia. O maşină a unuia dintre ei a fost pusă sub sechestru.

Doi brăileni au fost reţinuţi în urma unei acţiuni comune pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, desfăşurată de poliţişti de la Brigada şi Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate din Galaţi şi Brăila, împreună cu luptători de la Detaşamentul pentru Intervenţie Rapidă Brăila, sub coordonarea procurorului din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

În urma organizării unui flagrant, în seara zilei de 26 august a.c., poliţiştii i-au identificat pe P.G. (25 de ani) şi B.O. (26 de ani), ambii din satul Spiru Haret, comuna Berteştii de Jos, judeţul Brăila, care, în cursul lunii august, în Municipiul Brăila, au intenţionat să comercializeze cantitatea de 479,4 grame de rezină de cannabis, cu preţul de 50-65 de lei pe gram.

Cercetările au stabilit că rezina de cannabis provine din Italia.

Efectuându-se o descindere domiciliară în imobilul lui B.O., nu a mai fost găsită nicio cantitate de droguri, însă s-a luat măsura indisponibilizării unui autoturism de lux, înmatriculat în Italia, folosit de cei în cauză.

Cei doi au fost prezentaţi Tribunalului Brăila cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri, faptă prevăzută şi pedepsită de Art.2, alin.1, din Legea 143/2000, privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Brăilenii au fost arestaţi preventiv, pentru primele 29 de zile, şi au fost încarceraţi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite