BRĂILA: MAIMUŢA HOAŢĂ ŞI URSULEŢUL STELICĂ ÎŞI FAC DE CAP LA ZOO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Urşi, maimuţe, tigri, lei, lupi, ratoni, găinuşe de mătase, struţi, veveriţe, iepuraşi, porci mistreţi, capre, căprioare, lame, pelicani, porumbei, gâşte, vulpi, păuni şi iezi sunt doar câteva dintre atracţiile de la Grădina Zoologică. Vedeta incontestabilă este ursuleţul Stelică,  născut în captivitate şi aniversat în fiecare an de angajaţii Zoo şi de copiii care vin să-i ureze la mulţi ani. Împreună cu mama

Pentru ca cei mici să vadă mai bine leii şi lupii între cuştile celor două specii s-a amenajat o platformă care să le permită vizitatorilor să admire felinele de sus. Foişorul este amplasat în zona de siguranţă şi este înconjurat cu plasă metalică rezistentă pentru a elimina orice risc. Astfel copiii vor putea admira cele trei perechi de lei, dar şi lupii cenuşii autohtoni şi pe cei din Alaska.

Lângă lei şi lupi tronează ţarcurile celor doi tigri, Alfi şi perechea sa reuşind să stârnească curiozitatea şi admiraţia fiecărui vizitator prin frumuseţea lor.

Temperaturile ridicate i-au făcut pe îngrijitorii de la Zoo să găsească soluţii pentru a-i răcori pe locatarii parcului. Felinele au fost primele care au probat duşul instalat de îngrijitori. Şi asta nu este tot, îngheţata este şi ea la mare căutare printre animalele de la Zoo care-şi aşteaptă cu mare nerăbdare porţia.

Grădina Zoologică poate fi vizitată zilnic în intervalul orar 10.00 – 20.00, excepţie zilele de luni când programul este 12.00 – 20.00. Taxa de intrare este de 50 de bani pentru copii şi 1 leu pentru adulţi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite