Azi în presă - BNR refuză categoric Becali Bank

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale a României a respins cererea de constituire a Becali Bank, instituţia de credit pe care dorea să o înfiinţeze Gigi Becali. La aflarea veştii

Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale a României a respins cererea de constituire a Becali Bank, instituţia de credit pe care dorea să o înfiinţeze Gigi Becali. La aflarea veştii vulcanicul patron al Stelei a răbufnit, că prea se cenzurase în declaraţii cât timp a aşteptat verdictul.

"Becali: Isărescu este un măscărici!" scrie din titlu Cotidianul. BNR a respins înfiinţarea Băncii Becali. În replică, finanţatorul Stelei spune despre guvernatorul Mugur Isărescu că este "frustrat şi invidios". "Este un măscărici. Un frustrat şi un invidios. Un om de nimic. Aşa-i în România. Dacă nu ai rădăcini comuniste, nu reuşeşti. Motivele: nişte tâmpenii."

"Cazul valiza", motivul pentru care nu va exista Becali Bank citim în Gândul. În urmă cu trei luni, George Becali şi câţiva apropiaţi ai acestuia au fost anchetaţi de Direcţia Naţională Anticorupţie în "cazul valiza", în care Steaua a fost suspectată de dare de mită jucătorilor de la echipa de fotbal Universitatea Cluj, în meciul acesteia cu echipa CFR Cluj.

Evenimentul Zilei: BNR nu-l lasă pe Gigi Becali să-şi facă bancă. Încă din martie, George Becali a anunţat că a depus cererea de aprobare a constituirii Becali Bank, instituţie bancară ce urma să aibă un capital social de 30 de milioane de euro.

Isărescu îngroapă Becali Bank anunţă Ziua. Din paginile ziarului aflăm că ar fi vorba şi despre o respingere pe şest. Gigi Becali, care s-a dus în persoană la BNR să depună dosarul, s-a ferit să încalce vreo regulă scrisă sau nescrisă, pentru a nu da Băncii Naţionale motive pentru a-i respinge autorizarea.

Gardianul zice lucrurilor pe nume: Gigi nu va deveni bancher. Omul de afaceri George Becali a declarat, la sfârşitul lunii martie, că ar fi depus documentaţia la BNR, iar banca va avea un capital social de 30 de milioane de euro.

Bancher se pare că nu va deveni, dar de bani încă nu duce lipsă. Jurnalul Naţional ia topurile la puricat şi aminteşte că Gigi Becali se află pe locul doi în topul celor mai bogaţi români, cu o avere ce se apropie de trei miliarde de euro. De ce se uită în portofelul omului? Pentru că patronul Stelei, Gigi Becali, a pierdut în urmă cu trei săptămâni la cazinou o sumă uriaşă: 900.000 de euro. Latifundiarul a jucat şase ore la ruletă, alături de vărul său, Giovani Becali, însă norocul nu le-a surâs deloc.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite