BMW-uri furate, descoperite în timpul supracontrolului pe DN1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul supracontrol al Poliţiei Rutiere pe DN1 a avut rezultate chiar peste aşteptări. Pe lângă miile de amenzi acordate pentru încălcarea regulamentului de circulaţie, au fost depistate două

Primul supracontrol al Poliţiei Rutiere pe DN1 a avut rezultate chiar peste aşteptări. Pe lângă miile de amenzi acordate pentru încălcarea regulamentului de circulaţie, au fost depistate două maşini furate şi un urmărit general. Săptămâna viitoare, Poliţia Rutieră va organiza o acţiune asemănătoare pe tronsonul Bucureşti-Piteşti-Craiova-Drobeta-Turnu Severin-Lugoj-Timişoara.
Radarele fixe au prins un urmărit general în Braşov
Sâmbătă, la Dispeceratul de monitorizare a traficului DN1 - Sinaia, pe sistemul de identificare automată a numerelor de înmatriculare, a fost observat în trafic, în staţiunea Sinaia, un autoturism BMW, model 325 TDS, culoare gri metal, care figura ca fiind furat. şoferul a fost condus la sediul Poliţiei, unde a fost identificat în persoana lui ştefan Sereny, de 53 de ani, din Braşov, care era dat în urmărire generală, pentru că se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani şi 6 luni pentru înşelăciune.
În aceeaşi zi, a fost identificat în trafic un alt autoturism BMW, model 520i, care figura în evidenţele autovehiculelor furate şi era dat în urmărire generală din data de 27 octombrie a.c. În maşină se aflau patru bucureşteni.
Vitezomani amendaţi în Ilfov
În weekend, în judeţul Ilfov, au fost amendaţi peste 100 de şoferi care au depăşit viteza legală, chiar dacă porţiunea respectivă de drum este monitorizată şi de camerele video. Alţi 60 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru că nu au purtat centura de siguranţă, iar alţi 12 au fost amendaţi pentru depăşiri neregulamentare.
"Conducătorii auto ar trebui să perceapă centura de siguranţă ca pe un mijloc de salvare a vieţii. De obicei, ignoră această prevedere legală cei care conduc maşini de lux, care sunt dotate cu airbaguri. Numai că aceştia trebuie să fie conştienţi că aceste airbaguri nu se declanşează decât dacă centura este cuplată", a spus Daniel Popa, subinspector în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Ilfov.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite