BCR coboară bancomatele în staţiile de metrou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Necesitatea posesorilor de card de a avea cât mai aproape un bancomat a determinat băncile să instaleze ATM-uri în zonele aglomerate ale oraşelor. Astfel, Banca Comercială Română

Necesitatea posesorilor de card de a avea cât mai aproape un bancomat a determinat băncile să instaleze ATM-uri în zonele aglomerate ale oraşelor.

Astfel, Banca Comercială Română (BCR) a instalat, la finalul săptămânii trecute, 12 bancomate (ATM) în principalele staţii de metrou. Câte un bancomat poate fi găsit în staţiile de metrou Gara de Nord, Piaţa Romană, Piaţa Unirii, Piaţa Victoriei, Ştefan cel Mare, Piaţa Iancului, Piaţa Muncii, Grozăveşti, Basarab şi Dristor.

În staţia Armata Poporului sunt instalate două aparate. ATM-urile sunt aplasate în zonele de acces în staţii, încercând să acopere cât mai bine fluxul de deplasare al călătorilor.

23%, cotă de piaţă în Capitală

Clienţii pot efectua operaţiuni precum retragere de numerar, consultarea soldului, plata facturilor şi a ratelor, transferuri bancare sau încărcarea cartelelor Vodafone. De asemenea, clienţii pot schimba codul PIN sau pot obţine extras de cont, se spune într-un comunicat al BCR.

În prezent, reţeaua de ATM-uri a BCR a ajuns la aproape 1.650 de aparate, cota de piaţă a băncii atingând 25%. La nivelul Capitalei, aceasta este de 23%. Pe segmentul emiterii de carduri, BCR are o cotă de piaţă de peste 22%, iar în Bucureşti deţine peste 26% din piaţa cardurilor.

Oferta băncilor cuprinde 23 de tipuri de carduri, de debit şi de credit, cu utilizare în ţară şi în străinătate, având conturi în lei sau valută. În Bucureşti pot beneficia de tranzacţii la bancomate la metrou peste 600.000 de deţinători de carduri.

BCR, membră a grupului Erste, are active de peste 17,5 miliarde de euro, iar reţeaua băncii cuprinde aproape 600 de unităţi de retail (pentru populaţie şi microîntreprinderi), precum şi 52 de centre de afaceri destinate în special firmelor mici şi mijlocii şi companiilor mari.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite