BACĂU: Copiii din cartierul Tache au un centru de zi numai al lor (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FSC a inaugurat de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, Centrul Comunitar ”Mozaic”, destinat copiilor defavorizați din Cartierul Tache

Voluntarii Fundației de Sprijin Comunitar(FSC) au inaugurat astăzi dimineață  centrul comunitar ”Mozaic”  destinat copiilor nevoiași și persoanelor vârstnice din cartierul Tache.

FSC și-a propus ca acest centru, în care copiii își vor face temele, vor urma gratuit cursuri de limba enegleză și se vor juca, să fie alternativa sigură pentru ca micuții să nu mai piardă vremea pe stradă.

Unul dintre obiectivele înființării acestui centru îl reprezintă prevenirea delicvenței juvenile, a abandonului școlar sau familial în rândul copiilor din cartier prin oferirea unei alternative de petrecere a timpului liber într-un cadru organizat și sub supravegherea personalului calificat”, ne-a declarat Ionuț Chiriță, purtătorul de cuvânt al FSC Bacău. Totodată, Centrul ”Mozaic”, inaugurat astăzi de FSC, va fi și o zonă de relaxare și petrece a timpului liber pentru persoanele vârstince.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite