Avocatul lui Diaconescu: un apropiat al lui Gregorian Bivolaru şi al extremiştilor de la Noua Dreaptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Diaconescu este apărat de acuzaţiile de şantaj de către Mihai Rapcea, un yoghin apropiat organizaţiei extremiste Noua Dreapta.

Reporter de-al lui Diaconescu prins în flagrant în timp ce şantaja un primar sibian

image

Pe blogul său, Rancea vorbeşte mult despre MISA lui Gregorian Bivolaru şi despre calitatea sa de yoghin. Potrivit propriului blog, acesta a participat şi anul acesta la Herculane la spirala MISA.

Primarul care "i-a pus" cătuşe lui Dan Diaconescu: "Eu am treabă cu inundaţiile, procuratura îşi face treaba"

De asemenea, acesta este consilierul juridic al organizaţiei extremiste Noua Dreapta, cunoscută mai ales pentru organizarea Marşului Normalităţii, ca replică la GayFest. Rapcea a semnat în mai o scrisoare de nemulţumire la adresa primarului Sorin Oprescu, care a autorizat GayFest-ul.

În conflict cu Vodafone

Rapcea a dat în judecată anul trecut şi compania de telefonie mobilă Vodafone, pe motiv că  înregistrează convorbirile telefonice. "Apreciez că mi se încalcă în mod grav dreptul la menţinerea secretului profesional, a confidenţialităţii comunicării cu clienţii, în condiţiile în care Constituţia României garantează în mod expres, prin prevederile art. 28 care dispune că „Secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri poştale, al convorbirilor telefonice şi al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil.”, se arată în cererea de chemare în judecată.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite