Avocaţii lui Tender acuză statul de "telejustiţie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

de-al doilea copil, l-a determinat pe acesta să nu excludă ca "provocarea uciderii copilului nenăscut". El a susţinut că-l cunoaşte pe avocatul Gheorghe Coţofană, cel care, conform

de-al doilea copil, l-a determinat pe acesta să nu excludă ca "provocarea uciderii copilului nenăscut". El a susţinut că-l cunoaşte pe avocatul Gheorghe Coţofană, cel care, conform procurorilor, ar fi încercat influenţarea expertului din dosar, dar că discuţia interceptată între cei doi de anchetatori nu făcea nicio referire la el. Avocatul Marian Nazat a invocat lipsa probelor de către anchetatori şi a susţinut că nu li s-a explicat în ce constau infracţiunile pentru care clientul lor a fost arestat. Nazat a acuzat "teleprocesele" şi a spus că probabil ar trebui să apeleze la "mama Omida" sau la alte vrăjitoare pentru a înţelege ce vor să spună anchetatorii prin "indicii". De asemenea, avocatul a comparat situaţia lui Tender cu cea a lui Dinu Patriciu, pentru acesta din urmă Tribunalul Bucureşti admiţând cercetarea în libertate pe motiv că nu a fost audiat în calitate de inculpat, excepţie care în cazul clientului său nu ar fi fost luată în seamă. Ovidiu Tender este cercetat în dosarul "RAFO", fiind acuzat că, alături de Marian Iancu, ar fi prejudiciat statul cu peste 2700 miliarde lei.

Ovidiu Tender a fost dus înapoi în celula de la DCP, unde stă cu fostul şef al SRI Prahova Cornel Pălţânea şi cu cetăţeanul neamţ Mathias Smith, cel care a fost prins în Drumul Taberei cu două milioane de euro, furate de la o firmă din Germania. Instanţa se va pronunţa luni dacă îl menţine pe Tender în arest.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite