Avocata familiei Iancu cere incarcerarea lui Adrian Iovan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Pe 7 octombrie, imediat dupa incident, domnul Iovan a declarat ca victima era agatata de teava de gaze si avea piciorul stang pe ea si ca l-a lovit cu arma ca sa nu fuga. La urmatoarea

"Pe 7 octombrie, imediat dupa incident, domnul Iovan a declarat ca victima era agatata de teava de gaze si avea piciorul stang pe ea si ca l-a lovit cu arma ca sa nu fuga. La urmatoarea audiere, a spus ca victima era agatata doar de teava, dar nu ca se sprijinea cu piciorul de ea si ca l-ar fi lovit o data cu patul pustii, dar, pentru ca nu a cazut, l-a mai lovit si a doua oara - moment in care s-a descarcat arma", a declarat Mariana Stefan, avocata familiei lui Bogdan Iancu. Ea a spus ca, initial, Adrian Iovan a spus politiei ca este un hot in casa, iar la ultima audiere a revenit, declarand ca i s-a parut ca ar fi mai multi hoti, fapt care l-a determinat sa ia pusca".
Intrebat de procurori de ce are impresia ca ar fi fost mai multi hoti in casa, sotul Romanitei Iovan ar fi spus ca, fiind vorba de o vila atat de mare, nu credea ca Bogdan Iancu ar fi singur. De asemenea, Iovan a fost intrebat de ce nu a activat imediat butonul de panica, acesta fiind exact langa patul sau. El a spus ca nu si-a dat seama. "Nu au aprins lumina decat la bucatarie si au preferat sa orbecaie prin casa, nici nu stiu cum a vazut sa sune la politie", a mai subliniat avocatul. Mariana Stefan si-a exprimat indignarea ca anchetatorii nu l-au pus pe Adrian Iovan sub invinuire, fiind vorba de o fapta deosebit de grava, in timp ce sunt retinuti multi oameni care nu prezinta pericolul social care deriva dintr-un omor. "Urmarirea penala a domnului Iovan poate incepe doar pe declaratia sa, intrucat la fata locului nu au mai fost martori, singura prezenta in casa fiind Romanita Iovan, care nu isi mai aminteste toate detaliile - ne-a mai explicat avocata. Urmeaza ca procurorii sa o audieze pe sora lui Bogdan, Mihaela Balanel, pe fosta iubita a acestuia - Claudia, dar si pe proprietara apartamentului in care el locuia cu chirie. Ieri, Bogdan Iancu a fost condus pe ultimul drum.

Romanita neaga in hohote ca l-ar fi cunoscut pe hotul impuscat
Creatoarea de moda Romanita Iovan a fost audiata, ieri, aproximativ doua ore, la Parchetul Capitalei in legatura cu tragedia care s-a intamplat in vila ei, in noaptea de 6 spre 7 octombrie, cand sotul sau l-a impuscat mortal pe Bogdan Iancu. La intrarea in Parchet, intrebata fiind ce le va spune procurorilor, Romanita Iovan a spus din mers: "adevarul". "Voi retrai momentele de groaza din acea noapte", a mai spus creatoarea de moda. Imediat dupa audieri, Romanita a izbucnit in plans, spunandu-le jurnalistilor ca este o jignire la adresa sa varianta vehiculata in ultima perioada, conform careia ar fi avut o relatie intima cu hotul. Ea a sustinut ca nu l-a cunoscut niciodata pe acesta si ca nu isi mai aminteste mare lucru. Creatoarea de moda sustine ca nu a vazut momentul in care Bogdan Iancu a fost impuscat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite