Autostrada Bechtel - gata în 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Borbely Laszlo s-a declarat satisfăcut de vizita la Cluj a premierului Călin Popescu Tăriceanu şi a ministrului transporturilor, Radu Berceanu, pentru a vedea la faţa locului stadiul

Ministrul Borbely Laszlo s-a declarat satisfăcut de vizita la Cluj a premierului Călin Popescu Tăriceanu şi a ministrului transporturilor, Radu Berceanu, pentru a vedea la faţa locului stadiul lucrărilor la Autostrada Transilvania.
"Sunt convins că acest semnal politic pozitiv va determina firma Bechtel să aibă mai multă încredere în autorităţile române. Eu sper că toată lumea va pune umărul, şi mai ales Bechtel, care are de cheltuit vreo 264 milioane de euro pe anul acesta. Până acum, mingea era în curtea guvernului, acum ea este la această companie", a declarat, sâmbătă, la Târgu Mureş, ministrul delegat pentru lucrări publice şi amenajarea teritoriului. Borbely Laszlo a arătat că până în 2013 Bechtel va finaliza autostrada, chiar dacă acum există o problemă cu forţa de lucru calificată, care, după oprirea lucrărilor în urmă cu un an, fie a plecat în străinătate, fie nu mai vrea să muncească. "Vor fi aduşi, probabil, muncitori din Moldova. Acum, Bechtel trebuie să se mişte mai repede, să pornească şi să se organizeze", a arătat Borbely.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite