Autorul triplului asasinat din Giuleşti, condamnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jean Pierre Francois Sgueglia (foto), elveţianul acuzat de triplul asasinat din Giuleşti, a fost condamnat, ieri, de Tribunalul Bucureşti, la 25 de ani de închisoare şi plata a trei milioane

Jean Pierre Francois Sgueglia (foto), elveţianul acuzat de triplul asasinat din Giuleşti, a fost condamnat, ieri, de Tribunalul Bucureşti, la 25 de ani de închisoare şi plata a trei milioane de euro, despăgubiri către părţile civile.

Magistraţii au dispus menţinerea stării de arest a lui Sgueglia, expulzarea acestuia după executarea pedepsei şi instituirea sechestrului asigurător asupra bunurilor sale, până la acoperirea daunelor stabilite.

Instanţa a hotărât pedeapsa bărbatului după ce anchetatorii au demonstrat că, în 2005, Jean Pierre Francois Sgueglia ar fi încercat să o convingă pe amanta sa, Alina Pantazi, să se întoarcă la el.

Elveţianul şi-a cumpărat o hartă a Bucureştiului şi a mers la locuinţa femeii, din cartierul Giuleşti, a intrat în casă, a vorbit cu Alina şi cu rudele acesteia, iar la ieşire a scos pistolul şi i-a împuşcat pe rând. Sentinţa poate fi atacată cu apel.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite