Autorul jafului de la Cluj nu a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care a jefuit ieri o casă de schimb valutar din Cluj-Napoca nu a fost încă prins. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, Raluca Seucan, a declarat, la închiderea ediţiei, că

Bărbatul care a jefuit ieri o casă de schimb valutar din Cluj-Napoca nu a fost încă prins. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, Raluca Seucan, a declarat, la închiderea ediţiei, că există anumite indicii legate de identitatea autorului jafului şi că cercetările continuă.

În cursul dimineţii de ieri, un angajat al unei case de schimb din cartierul Mărăşti a fost jefuit în timp ce transporta la maşina personală o geantă cu valori. "După ce s-a urcat în maşină, şi-a pus geanta pe scaunul din dreapta. Un individ, care probabil îl urmărise, i-a furat geanta.

Se presupune că angajatul avea asupra lui în jur de 22.000 de euro, dar nu există încă date concrete", a explicat ieri Seucan. Potrivit datelor furnizate de Poliţia Cluj, hoţul a fugit cu o altă maşină, pe care ar fi abandonat-o în Piaţa Abator. "Martorii din zonă au identificat maşina, care se pare că nu ar fi fost sustrasă", a spus Seucan.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite