Autorul instigării la uciderea unui elev pe internet, identificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii severineni au finalizat ancheta în cazul elevului a cărui fotografie a apărut pe internet şi pe capul căruia se puseseră zece dolari. Autorul instigării la omor este un alt

Poliţiştii severineni au finalizat ancheta în cazul elevului a cărui fotografie a apărut pe internet şi pe capul căruia se puseseră zece dolari.

Autorul instigării la omor este un alt elev, de 16 ani, T. Dan, vecin şi prieten cu cel vizat. Mesajul postat pe internet acum câteva zile suna astfel: "Ăsta e din Drobeta-Turnu Severin şi îl cheamă Nicu Dinişoară, face în Liceul Decebal. După cum vedeţi titlul, ar trebui să îl omorâţi, dar e cam brutal, aş vrea măcar să intre în spital. Deci cel care va posta primul un film cu ăsta în timp ce îl băteţi şi la final să fie sânge va primi din partea mea 10 $ vodafone (într-o zi 4 $ în următoarea 4 $ şi în a treia 2 $). Nu glumesc deloc, aş da orice să îl văd pe ăsta bătut odată pentru totdeauna. Vă aştept".

Poliţiştii de la Biroul Ordine Publică din Drobeta-Turnu Severin ne-au declarat că elevul care a fost prezentat de mass-media ca fiind vizat de teribilul mesaj nu este acelaşi cu cel identificat de ei. În ce-l priveşte pe elevul instigator, acesta este cercetat acum de poliţie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite