Autoincendiere din dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Zalău şi-a dat foc ieri după-amiază, în scara unui bloc din cartierul clujean Gheorgheni.

 Băiatul s-a stropit cu benzină pe cap şi după ce a ameninţat că îşi va da foc, şi-a aprins cu un chibrit hainele. Pompierii i-au acordat primul ajutor în jurul orei 17.00, l-au intubat şi l-au trimis la spital.
Potrivit medicilor, tânărul se află internat la reanimare, are arsuri de gradul 2 pe faţă şi membrele superioare, dar starea sa este stabilă. Şansa acestuia a fost că fratele unei studente a aruncat imediat pături pe el, oprind evoluţia focului. Tânărul ar fi intrat în legătură pe internet cu una din cele şase chiriaşe studente, dintr-un apartament situat la etajul al 3-lea. Când s-au trezit cu el la uşă, fetele au refuzat să-l primească. Vecinii au reclamat la poliţie în repetate rânduri, sâmbătă şi duminică, faptul că un bărbat deranjează locatarii în scara respectivă.
Pentru că lovit în repetate rânduri, cu picioarele uşa apartamentului fetelor, tânărul s-a ales şi cu o amendă pentru tulburarea liniştii publice. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei, Raluca Seucan, locatarii apartamentului au depus o plângere împotriva tânărului, pentru distrugere şi ameninţare.
Vecinii sunt foarte nemulţumiţi atât de prestaţia poliţiei în acest caz, cât şi a vecinelor studente. Leonida Decanovici ne-a declarat că s-a săturat atât de petrecerile fetelor, cât şi de intervenţia palidă a organelor de ordine. Matei Ştirb, fratele unui chiriaş ne-a spus şi el că este revoltat de prestaţia poliţiei. „I-am chemat de patru ori. Ăştia acţionează doar când moare cineva”, ne-a spus Ştirb.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite