Autocar, atacat cu pistoale la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ghidul autocarului a fost împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc, unui pasager i s-au furat 15.000 de euro, iar alte persoane au fost bătute. Un autocar care se întorcea din Spania a fost

Ghidul autocarului a fost împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc, unui pasager i s-au furat 15.000 de euro, iar alte persoane au fost bătute.

Un autocar care se întorcea din Spania a fost atacat într-o parcare din Arad în noaptea de duminică spre luni de către nişte infractori cunoscuţi ca jucători de "alba-neagra". Incidentul s-a petrecut în zona staţiei CFR Arad, aproape de centrul oraşului, când un autocar cu 35 de români care se întorceau din Spania a oprit pentru a-i debarca pe arădeni.

Un grup de infractori, practicanţi ai jocului "alba-neagra", i-au abordat pe pasageri, invitându-i să participe la joc. Potrivit poliţiştilor arădeni, ghidul autocarului i-a avertizat pe pasageri să nu joace pentru că vor pierde, aşa cum au păţit mulţi alţi turişti.

Nu au depus plângere

Unul dintre infractori a scos un pistol cu gloanţe de cauciuc şi l-a rănit în umăr pe ghid. Ceilalţi membri ai bandei i-au atacat pe pasageri şi au furat 15.000 de euro de la unul dintre turişti. Ghidul autocarului a fost transportat la spital pentru îngrijiri, însă a refuzat să depună plângere împotriva agresorilor.

Poliţia a audiat toţi pasagerii autocarului şi încearcă să-i identifice pe agresori, care riscă însă doar o amendă contravenţională pentru că împotriva lor nu s-a depus nicio plângere. În plus, arma folosită în timpul incidentului se vinde la liber şi deţinătorul nu este obligat să aibă permis de portarmă. Singurul infractor care riscă să ajungă la închisoare este cel care a furat cei 15.000 de euro de la un pasager.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite