Austriecii de la Raiffeisen, la primul conflict sindical dâmboviţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agricolă - ameninţă că vor picheta sediul central al instituţiei, începând de luni, pentru că negocierile purtate cu administraţia nu au avut niciun rezultat. Reprezentanţii angajaţilor

Agricolă - ameninţă că vor picheta sediul central al instituţiei, începând de luni, pentru că negocierile purtate cu administraţia nu au avut niciun rezultat.
Reprezentanţii angajaţilor conteă organizarea actuală a programului de lucru, restructurarea de personal "fără respectarea contractului colectiv de muncă la nivel de unitate" şi "discriminarea salariaţilor". În replică, preşedintele Raiffeisen Bank, Steven van Goringen, ne-a transmis un comunicat în care precizează că "avem o bază solidă pentru un dialog constructiv şi nu există motive pentru o acţiune de protest. Cu toate acestea, liderii sindicali au declarat mai întâi că nu au mandat să semneze un protocol cu conducerea băncii, iar imediat după încheierea întâlnirii au anunţat membrii de sindicat şi presa că nu renunţă la acţiunile de protest". Van Goringen consideră că "modul de acţiune al sindicatului este incorect, iar în ceea ce priveşte acuzaţiile, ne rezervăm dreptul să luăm măsurile legale corespunzătoare".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite