Aurel Tămaş, la al doilea disc de platină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai iubiţi interpreţi de muzică populară a fost răsplătit de casa de discuri Roton . Albumul "Furtuni de vise", înregistrat de artist în urmă cu doi ani, s-a bucurat de

Unul dintre cei mai iubiţi interpreţi de muzică populară a fost răsplătit de casa de discuri Roton .

Albumul "Furtuni de vise", înregistrat de artist în urmă cu doi ani, s-a bucurat de suces în rândul publicului, şi a fost cumpărat în peste 25.000 de unităţi, în ciuda faptului că pirateria pe internet este unul din inamicii numărul 1 ai industriei muzicale.

Pentru cântăreţ, acest disc de platină nu este primul din cariera sa. Precedentul material discografic, "Trup şi suflet", a obţinut acelaşi premiu. De asemenea, Aurel Tămaş a mai primit un premiu, de data aceasta unul la secţiunea Folclor, în cadrul Galei Premiilor VIP, care s-au desfăşurat luna aceasta. Artistul, originar din judeţul Cluj, a avut prima experienţă muzicală la vârsta de 10 ani, ca acordeonist. Ceva mai târziu, licean fiind, a înfiinţat o orchestră, unde era instrumentist şi dirijor.
(Ioana Mirică)

14 melodii dăruite cu drag

"Furtuni de vise" este un album de muzică uşoară transilvăneană, transpusă într-o atmosferă specială, care se datorează în mare măsură taragotului. Pentru Aurel Tămaş, materialul este un dar de suflet pentru iubitorii muzicii. CD-ul conţine 14 melodii: "Furtuni de vise", "Mireasa visurilor mele", "Ce păcat", "Eterna iubire", "Trăieşte-ţi viaţa", "Numai o dată trăiesc", " În genunchi mă-ntorc la tine", "Nu pot uita Iubire, dragoste, amor", "Te aştept la malul mării", "Urcare şi cădere", "Frumoase-s româncele", "Doamne, ce frumoasă eşti!", "Din Transilvania".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite